Flux-stiri

O filipineză a devenit regina frumuseții la concursul transsexualilor din Thailanda

  • Filipineza Fuschia Anne Ravena a fost desemnată câștigătoarea concursului Miss International Queen 2022, pe care organizatorii îl descriu ca fiind cel mai mare concurs de frumusețe din lume pentru femeile transgender.
  • Antreprenorul în vârstă de 27 de ani, originar din provincia Cebu din Filipine, a câștigat coroana în timpul finalei televizate din orașul thailandez Pattaya.
  • Concursul Miss International Queen, care a început în 2004, este deschis femeilor transsexuale care au fost desemnate de sex masculin la naștere.

Filipineza Fuschia Anne Ravena a fost desemnată câștigătoarea concursului Miss International Queen 2022, pe care organizatorii îl descriu ca fiind cel mai mare concurs de frumusețe din lume pentru femeile transgender.

Antreprenorul în vârstă de 27 de ani, originar din provincia Cebu din Filipine, a câștigat coroana în timpul finalei televizate din orașul thailandez Pattaya.

Organizat în mod normal anual, evenimentul a fost anulat în 2021 din cauza pandemiei. În acest an a fost programat să coincidă cu luna mândriei și a avut ca temă „Proud Together”.

Ravena s-a numărat printre cele 23 de participante care au luat parte la concurs, iar columbianca Jasmine Jimenez și franțuzoaica Aela Chanel au terminat pe locurile doi, respectiv trei. Ea este a treia filipineză care câștigă acest titlu, potrivit CNN.

În cadrul finalei, care a fost transmisă în direct la televiziunea thailandeză, concurentele au urcat pe scenă în rochii de seară și costume naționale din țările lor respective. În cadrul segmentului de întrebări și răspunsuri, Ravenna a spus că scopul de a fi o regină a frumuseții transsexuală este „de a inspira alți oameni”.

„Întotdeauna am simțit că cel mai frumos atu al firii unui bărbat și al firii unei femei transgender nu este doar capul plin de cunoștințe, trebuie să fie inima plină de dragoste și respect, urechea dispusă să asculte și mâinile dispuse să ajute alți oameni”, a spus ea pe scenă.

Într-o înregistrare video publicată de organizatorii concursului înainte de spectacol, Ravenna a declarat că tranziția ei la un alt gen „nu a fost ușoară”.

„Acceptarea în propria mea casă este cel mai bun cadou pe care l-am primit în călătoria mea de transsexualitate”, a spus Ravenna, care ulterior a dedicat victoria mamei sale.

„Comunitatea transsexuală are încă un drum atât de lung de parcurs în lupta pentru egalitate”, a adăugat Ravena în videoclip.

Ravenna a primit 12.700 de dolari ca premiu în bani, precum și cadouri de la diverși sponsori.

The post O filipineză a devenit regina frumuseții la concursul transsexualilor din Thailanda appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code