Flux-stiri

O sticla de whisky dintr-un bagaj de cală a ajuns la destinație trei sferturi goală. Ce spune pasagerul

  • Un pasager al companiei United Airlines a spus că o sticlă scumpă de whisky pe care a pus-o în bagajul de cală a ajuns deschisă și o treime goală.
  • Sticla premium se vinde în prezent la prețul de 449,95 lire sterline pe Amazon.
  • Vă încurajăm să depuneți plângere sunând la Baggage Resolution Center, l-a sfătuit compania aeriană.

Un pasager al companiei United Airlines a spus că o sticlă scumpă de whisky pe care a pus-o în bagajul de cală a ajuns deschisă și cu o treime goală. Christopher Ambler a distribuit pe Twitter o fotografie a sticlei Glenmorangie „A Tale of Cake” Highland Single Malt, care se vinde în prezent la prețul de 449,95 lire sterline pe Amazon, cu sigiliul deschis în mod clar și cu o treime din conținut lipsă.

„A sosit deschisă și o treime s-a scurs. Fără scurgeri. A fost sigilată atunci când a fost împachetată și sigiliul a fost rupt prin deschidere. Manipulatorii voștri de bagaje sunt niște hoți”, a scris acesta în postarea de pe Twitter.
United a răspuns: „Bună ziua. Ne pare rău să auzim despre acest lucru. Vă încurajăm să depuneți plângere sunând la Baggage Resolution Center la 800-335-2247″.

A urmat o a doua notă în care i se cerea lui Ambler să transmită numărul de confirmare a călătoriei și numărul cererii de recuperare a bagajelor, astfel încât problema să poată fi rezolvată. Totuși, decizia hoțului de a bea doar o treime din sticlă, în loc să consume întreaga băutură, este una confuză, au comentat utilizatorii platformei.

„Deosebit de îngrijorător este faptul că este posibil să fi făcut ceva neplăcut cu conținutul rămas, ceea ce face din continuarea consumului o propunere dubioasă”, scria un comentariu la postarea pasagerului. Un alt utilizator al rețelelor de socializare a părut să admire tupeul pur și simplu al hoțului, scriind: „Câtă clasă… bând ca un rege”.

Pierderea sau deteriorarea obiectelor personale în timpul călătoriei ne reamintește că este important să încheiem o asigurare adecvată.

Citește și:

The post O sticla de whisky dintr-un bagaj de cală a ajuns la destinație trei sferturi goală. Ce spune pasagerul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code