Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 12 decembrie 2021. Invitați, ora 20.00: Gabriela Mirescu, Cristian Apetrei și Tudor Toma

  • Gabriela Mirescu, politolog, fondator Rețeaua de Solidaritate (Elveția)
  • Prof. Dr. Cristian Apetrei, profesor de boli infecțioase și microbiologie Universitatea din Pittsburgh, cu experiență profesională în Franța, Africa de Sud și Statele Unite (Pittsburgh, SUA)
  • Dr. Tudor Toma, pneumolog (Londra, UK)

Despre măsurile luate de alte state în pandemie, în comparație cu România, despre „decizia medicală” și „decizia politică”, despre dezinformare, despre vaccinare și vaccin, despre cercul vicios al neîncrederii din România și care sunt soluțiile – mâine, duminică, de la ora 20.00, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News și Mediafax.

The post OFF/ON THE RECORD, 12 decembrie 2021. Invitați, ora 20.00: Gabriela Mirescu, Cristian Apetrei și Tudor Toma appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code