Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 23 ianuarie 2022. Invitat, ora 22.00: Victor Alistar, membru CSM, reprezentant al societății civile

Victor Alistar Sunt voci care spun că în CSM sunt și baroni judiciari. Am sperat că voi putea schimba mult mai multe decât am reușitVictor Alistar Sunt voci care spun că în CSM sunt și baroni judiciari. Am sperat că voi putea schimba mult mai multe decât am reușit

Victor Alistar a fost sancționat de procurorii CSM pentru că i-a criticat în precedenta emisiune OFF/OnTheRecord. Ce se întâmplă cu adevărat în Consiliul Superior al Magistraturii – o structură constituțională care n-are șef și care s-a blocat și alegerile pentru președinte, îți spune reprezentantul societății civile în CSM, Victor Alistar. Despre cum continuă coaliția obsesia desființării SIIJ, despre cum modifică Predoiu codurile lui Predoiu, despre disputa CJUE – CCR, despre schimbarea gărzii în CCR și constituționalitatea „Ordonanței Prună”, îți vorbește duminică, de la ora 22.00, Victor Alistar, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 23 ianuarie 2022. Invitat, ora 22.00: Victor Alistar, membru CSM, reprezentant al societății civile appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code