Flux-stiri Breaking News Medicale

Orban pentru cei care vin în România: CARANTINĂ, după două zile cu peste 2000 infectări

România impune prezentarea unui test molecular COVID la frontieră, cu valabilitate de 48 de ore pentru toți care doresc să intre în țară. Inițial măsura se referea doar la zone de risc, ulterior premierul vorbea despre o măsură generală dispusă astăzi, care de altfel este necesară la acest număr de indfectări.

Reacția fermă a premierului este justă, iată și ce a relatat presei udovic Orban, premier: „Pentru cei care vin în România și stau în România o perioadă de maximum 3 zile, nu se va impune obligația carantinării, dacă vin cu un test COVID negativ efectuat cu 48 de ore înainte de intrarea în țară. Dacă vor să stea mai mult de trei zile, vor avea la dispoziție două variante: carantină pe 14 zile, în cazul în care doresc să nu stea în carantină 14 zile, în a cincea zi vor avea posibilitatea de efectuare a testului, iar în cazul în care testul este negativ, la momentul primirii testului negativ, vor putea ieși din carantină”.

Chiar dacă unele publicații vorbesc doar despre zonele de risc așa cum putem observa, este vorba de o măsură generală.

Așa dar, atenție, cei care veniți din Austria, Germania, Italia, Franța, Spania,…cum am spune popular, România a închis deja granița. Vom reveni cu noi detalii.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 51 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code