Flux-stiri

Orban spune că Iohannis poate rezolva criza politică: Un tête-à-tête de 15 minute, nu știu de ce nu o face

Iohannis spune că nu sunt șanse ca noul guvern să fie învestit până la Crăciun. Aștept să vină cu o propunere. Că este Orban, accept, că e Cîțu, acceptIohannis spune că nu sunt șanse ca noul guvern să fie învestit până la Crăciun. Aștept să vină cu o propunere. Că este Orban, accept, că e Cîțu, accept

  • Liderul PNL a declarat miercuri că președintele României, Klaus Iohannis, poate rezolva criza politică în doar 15 minute.
  • „Președintele poate rezolva criza… un tête-à-tête de 15 minute cu cei implicați”, a explicat Ludovic Orban.
  • Președintele PNL a mai spus că se află într-o comunicare constituțională permanentă cu președintele României și că șeful statului ar putea să-i convingă pe liberalii din tabăra Cîțu să refacă alianța de guvernare.

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că președintele României, Klaus Iohannis, poate rezolva imediat criza politică de la București. „Este nevoie de un un tête-à-tête cu cei implicați, nu știu de ce nu o face”, spune Orban.

Liderul PNL a declarat miercuri că președintele României, Klaus Iohannis, poate rezolva criza politică în doar 15 minute.

Președintele poate rezolva criza… un tête-à-tête de 15 minute cu cei implicați”, a explicat Ludovic Orban.

Președintele PNL a mai spus că se află într-o comunicare constituțională permanentă cu președintele României și că șeful statului ar putea să-i convingă pe liberalii din tabăra Cîțu să refacă alianța de guvernare

Sunt convins că președintele Iohannis poate să-i convingă pe colegii mei de lucruri pe care eu nu pot să-i conving… Nu știu de ce nu o face… Este atributul constituțional al președintelui să intervină, dar nu după 25 septembrie, ci astăzi dacă se dorește”, a adăugat Ludovic Orban.

Președintele PNL a spus din nou care sunt opțiunile politice în acest moment, potrivit propriei viziuni.

Refacerea coaliției, este foarte simplu. Partidul USR PLUS a exprimat o condiție peste care nu poate trece, este foarte simplu, nu există decât trei soluții pentru România: refacem coaliția, facem un blat politic cu PSD, așa cum se pare că se întâmplă și eu sunt total împotrivă, sau opoziția. Singura soluție corectă este refacerea coaliției”, a precizat președintele PNL.

USR PLUS și-a retras miniștrii din Guvern solicitând demisia premierului Florin Cîțu. Liberalii din tabăra Cîțu îl susțin pe premier, iar reprezentanții USR PLUS și AUR au depus o moțiune de cenzură pentru înlăturarea Guvernului.

The post Orban spune că Iohannis poate rezolva criza politică: Un tête-à-tête de 15 minute, nu știu de ce nu o face appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code