Flux-stiri

OMS cere ajutorul statelor pentru campaniile de vaccinare

OMSOMS

  • Șeful OMS a prezentat o reală îngrijorare privind valul de îmbolnăviri.
  • Doar 92 din 194 de țări au atins obiectivul de vaccinare de 40%.
  • OMS cere participarea statelor la campania de vaccinare.

OMS cere ajutorul statelor pentru campaniile de vaccinare. „În cazul uriașelor valuri de noi infectări observate atât în Europa, dar și în restul lumii, lipsa de indormare a determinat ezitarea în fața vaccinului, ceea ce se traduce prin moartea în masă a persoanelor nevaccinate”, au declarat reprezentanții OMS.

Lipsa de informare și fake-news-urile au cauzat valul de îmbolnăviri cu variantele Delta si Omicron. O spune chiar șeful Organizației Mondiale a Sănătății.

Doar 92 din 194 de țări din întreaga lume au atins obiectivul de vaccinare de 70%. Directorul general al OMS spune că restul țărilor trebuie să accelereze campaniile de vaccinare, astfel că OMS le cere ajutorul statelor.

„Deși anul 2021 a fost unul greu, îi rog pe toți să ia de Anul Nou hotărârea de a sprijini campania de vaccinare pentru se ajunge la 70% până la jumătatea lui 2022”, declară Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general OMS.

„Mai sunt 185 de zile pentru a atinge rata de 70% până la începutul lunii iulie din 2022. Dacă lucrăm împreună pentru această campanie, vom fi mult mai bine până la această dată în anul viitor. An nou feriicit!”, a mai spus acesta.

The post OMS cere ajutorul statelor pentru campaniile de vaccinare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code