Flux-stiri

Zeci de celebrități își arată sprijinul pentru Ucraina, într-o campanie pe rețelele de socializare

  • Un grup de vedete intergeneraționale din lumea filmului, televiziunii, sportului și muzicii s-au înscris într-o campanie pe rețelele de socializare pentru a-și arăta sprijinul pentru Ucraina.
  • Mitingul social media organizat vineri de Global Citizen îndeamnă guvernele, instituțiile, corporațiile și persoanele fizice să contribuie la finanțarea eforturilor umanitare din Ucraina și din alte regiuni ale lumii.
  • Campania a avut loc cu o zi înainte de conferința de promisiuni de sâmbătă, co-organizată de președintele Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen și de premierul canadian Justin Trudeau.

Un grup de celebrități din lumea filmului, televiziunii, sportului și muzicii – printre care Bruce Springsteen, Hugh Jackman, Elton John, Jon Bon Jovi, Jonas Brothers și Billie Eilish – s-au înscris într-o campanie pe rețelele de socializare pentru a-și arăta sprijinul pentru Ucraina, informează Associated Press.

Mitingul social media organizat vineri de Global Citizen îndeamnă guvernele, instituțiile, corporațiile și persoanele fizice să contribuie la finanțarea eforturilor umanitare din Ucraina și din alte regiuni ale lumii. Celebritățile sunt rugate să își folosească conturile de social media pentru a face public efortul, folosind hashtag-ul #StandUpForUkraine.

Springsteen a postat vineri un videoclip pe rețelele de socializare pentru a-și arăta sprijinul.

Refugiații din Ucraina și din întreaga lume au nevoie de ajutorul nostru acum. Toată lumea merită condiții de viață sigure și umane„, a scris Springsteen pe contul său de Twitter.

Barbra Streisand a postat pe Twitter un link către Global Citizen și a scris: „Am sprijinit și sper că și voi o veți face”.

Pe lista participanților se mai află The Weeknd, Alanis Morissette, Alejandro Sanz, Angélique Kidjo, Annie Lennox, Billy Joel, Celine Dion, Chris Isaak, Chris Rock, Demi Lovato, FINNEAS, Garth Brooks și Trisha Yearwood, Green Day, Carole King, Jon Batiste, Juanes, Kacey Musgraves, Katy Perry, Leon Bridges, Luke Combs, Madonna, Miley Cyrus, Pearl Jam, Pharrell Williams, Priyanka Chopra Jonas, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, Shaquille O’Neal, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Weezer, 5 Seconds of Summer, Dave Matthews, Radiohead, Miley Cyrus, Tame Impala, U2 și Usher.

Celine Dion a încărcat pe Instagram un videoclip de susținere, cu o descriere în limbile engleză și franceză.

Fac apel la liderii lumii pentru a-i ajuta pe toți cei care sunt forțați să își părăsească locuințele”, a scris artista.

Ellen DeGeneres, în propriul videoclip, i-a îndemnat pe liderii mondiali să „facă ceea ce trebuie și să contribuie cu miliardele de care au nevoie”.

De asemenea, s-au alăturat campaniei jucătorii de la Sacramento Kings, Toronto Raptors și Memphis Grizzlies din NBA, trupa Metallica, Billy Porter, Julian Lennon, Adam Lambert, Luis Fonsi, Måneskin, Padma Lakshmi, Weezer și Rita Ora.

Lenny Kravitz a postat pe Twitter o fotografie cu el însuși ținând în mână o pancartă pe care scria, printre altele, „Lăsați dragostea să domine, nu războiul”.

Ozzy Osbourne și soția sa, Sharon, au postat pe rețelele de socializare o înregistrare video de susținere și o pledoarie: „Îi rugăm pe toți cei care văd acest lucru să amplifice acest apel”.

Campania a avut loc cu o zi înainte de conferința de promisiuni de sâmbătă, co-organizată de președintele Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen și de premierul canadian Justin Trudeau.

The post Zeci de celebrități își arată sprijinul pentru Ucraina, într-o campanie pe rețelele de socializare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code