Flux-stiri

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au deschis un imens târg de joburi. Care sunt domeniile de recrutare

  • Sunt oferite 16.000 de posturi vacante în domenii precum catering, securitate, curățenie și transport.
  • Aproximativ 50 de companii recrutează în prezent în diverse domenii.
  • Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot aplica prin intermediul unui site web specific.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris și partenerii lor au deschis un uriaș târg de locuri de muncă pentru ocuparea a aproximativ 16.000 de posturi vacante în sectoare cheie, printre care catering, securitate, transport și curățenie, cu zece luni înainte de deschiderea Jocurilor, scrie AP.

„Punctul culminant al zilei este concentrarea asupra oportunităților de recrutare care vor fi disponibile pentru Jocurile Olimpice, în special în ceea ce privește cele cinci inele, securitatea, logistica, cateringul, evenimentele și sportul. Obiectivul nostru, în special la forum, este de a îndruma publicul care sosește, astfel încât să se poată adresa recrutorului, centrului de formare sau serviciilor care vor putea să le ofere o soluție”, a declarat Maryse Lima, organizator al târgului.

50 de companii recrutează angajați

Aproximativ 50 de companii recrutează în prezent în diverse domenii pentru a primi milioane de spectatori și 14.500 de sportivi. Târgul de locuri de muncă a fost organizat în Saint-Denis, o suburbie din nordul capitalei franceze, pe viitorul amplasament al satului olimpic.

De asemenea, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot aplica prin intermediul unui site web specific.

„Astăzi este o oportunitate fantastică pentru Paris 2024 de a lucra la modul în care vom recruta toți acești oameni. Oferim astăzi o recrutare de 16.000 de persoane cu 50 de companii din diferite domenii. Așadar, este fantastic să vedem că energia la aproximativ 300 de zile înainte de ceremonia de deschidere este deja prezentă”, a povestit Tony Estanguet, președintele comitetului de organizare a târgului.

„Sunt aici pentru a lucra ca agent de securitate, pentru că este o meserie care îmi place foarte mult. Contactul cu clienții, atmosfera, toate astea, asta m-au motivat să vin aici și să aplic pentru acest job”, a spus Abdermane Diarra, aplicant pentru job.

Citește și

The post Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au deschis un imens târg de joburi. Care sunt domeniile de recrutare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 55 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code