Flux-stiri

Oscar 2022: „CODA” – cel mai bun film, Will Smith și Jessica Chastain, cei mai buni actori

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar a fost amânată. Data la care va avea loc anul viitorCeremonia de decernare a premiilor Oscar a fost amânată. Data la care va avea loc anul viitor

  • „CODA”, filmul regizat de Sian Heder, a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar, care a avut loc duminică.
  • Will Smith, pentru rolul din „King Richard” și Jessica Chastain, pentru personajul din „The Eyes of Tammy Faye”, au primit statuetele pentru cel mai bun actori.
  • „CODA” a primit și premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat.

„CODA”, filmul regizat de Sian Heder, a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a nouăzeci și patra ediție a premiilor Oscar, care a avut loc duminică.

Will Smith, pentru rolul din „King Richard” și Jessica Chastain, pentru personajul din „The Eyes of Tammy Faye” au primit statuetele pentru cel mai bun actori.

Jane Campion, pentru „The Power of the Dog”, a primit premiul pentru regie.

Ariana DeBose, pentru rolul din „West Side Story” și Troy Kotsur, pentru jocul său din „CODA”, au primit premiile pentru actor în rol secundar.

Producția japoneză, „Drive my Car”, a primit premiul pentru cel mai bun film străin, iar „Encanto” a fost desemnată cea mai bună animație.

„CODA” a primit și premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat, iar „Belfast”, premiul pentru scenariu original.

Billie Eilish și fratele său, Finneas O’Connell, au primit premiul pentru cântec original, pentru „No Time To Die”, cântecul celui mai recent film din seria „James Bond”.

Producția SF, „Dune”, a primit mai multe premii tehnice, pentru imagine, sunet, scenografie, efecte vizuale și editare.

The post Oscar 2022: „CODA” – cel mai bun film, Will Smith și Jessica Chastain, cei mai buni actori appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code