Flux-stiri

Pacienții cu COVID de la Spitalul din Lețcani, transferați din cauza frigului

Spitalul COVID-19 din Leţcani are trei avize de funcţionare nelegale. Managerul recunoaște că multe condiţii tehnice sunt neconformeSpitalul COVID-19 din Leţcani are trei avize de funcţionare nelegale. Managerul recunoaște că multe condiţii tehnice sunt neconforme

  • Miercuri seara sunt mutați pacienții de la Spitalul Mobil de la Lețcani către spitalele din Iași.
  • În Spitalul Mobil de la Lețcani mai sunt, la ora transmiterii știrii, 19 pacienți cu forme medii și severe de COVID-19.
  • Pacienții sunt transferați din cauza frigului din ultimele zile. Instalația de căldură a spitalului nu face față la temperaturile din ultimele zile.

Pacienții de la Spitalul Mobil de la Lețcani sunt transferați, miercuri, la alte spitale din Iași, din cauza frigului. Instalaţia de căldură de la Spitalul din Leţcani nu este adecvată pentru a răspunde necesităților în condiţiile temperaturilor scăzute din ultimele zile.

Miercuri seara sunt mutați pacienții de la Spitalul Mobil de la Lețcani către spitalele din Iași.

În Spitalul Mobil de la Lețcani mai sunt, la ora transmiterii știrii, 19 pacienți cu forme medii și severe de COVID-19.

Pacienții sunt transferați din cauza frigului din ultimele zile. Instalația de căldură a spitalului nu face față la temperaturile din ultimele zile.

Pacienții se trimit către celelalte spitale, până ce vor rămâne 12 pacienți cu forme critice, de la terapie intensivă, dar numai în condițiile în care sistemul va putea fi remediat.

„Instalația de căldură a Spitalului Lețcani este, după cum știm, este una inadecvată pentru temperaturile de la noi și având în vedere că în cursul nopților următoare temperaturile vor scădea sub zero grade trebuie să căutăm soluții de a preveni o astfel de situație. În momentul de față, firma angajată de către Asociația Euronest a transmis că a găsit soluţii pentru rezolvarea problemei, dar noi ne pregătim şi cu soluţii alternative în cazul în care solițiile lor nu vor da rezultate. Vrem să avem o soluţie de rezervă pentru a evita situaţia în care pacienţii să fie supuşi la hipotermie. (…) Soluţia este să creăm o serie paturi de terapie intensivă în spațiile din celelalte spitale, în saloane care nu sunt de terapie intensivă, dar care au guri de oxigen”, a declarat dr. vasile Cepoi, directorul DSP Iași.

În ultimele zile, la Iași temperaturile nocturne au scăzut sub zero grade Celsius.

The post Pacienții cu COVID de la Spitalul din Lețcani, transferați din cauza frigului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code