Flux-stiri

Palatul lui Gigi Becali, vandalizat de suporteri. Poliția Capitalei a deschis o anchetă. GALERIE FOTO

  • Mai mulți fani ai FCSB au scris mesaje jignitoare la adresa patronului echipei pe zidurile casei acestuia.
  • Suporterii sunt extrem de nemulțumiți de demiterea antrenorului Edi Iordănescu.
  • Cu Iordănescu pe banca tehnică, FCSB a înregistrat doar două înfrângeri în 12 meciuri.

Poliția din Capitală a demarat o anchetă în urma sesizării primite de la un agent de pază al imobilului lui Gigi Becali, patronul FCSB.

Mai mulți suporteri au protestat împotriva demiterii antrenorului Edi Iordănescu, scriind mesaje jignitoare pe gardurile casei finanțatorului.

“Mori, Gigi! Satana!”, “Arzi în iad”, sunt câteva dintre aceste inscripții. Fanii cred că Iordănescu s-a descurcat foarte bin ela FCSB, având doar două înfrângeri în 12 partide.

Conflictul dintre patron și antrenor a izbucnit când primul a criticat în public jocul propriei echipe.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că faptele menționate în sesizare se încadrează ca infracțiuni de distrugere și amenințare. În comunicatul de presă remis publicității, Poliția București anunță deschiderea unei anchete.

The post Palatul lui Gigi Becali, vandalizat de suporteri. Poliția Capitalei a deschis o anchetă. GALERIE FOTO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code