Flux-stiri

Parlamentul European spune nu aderării Georgiei la Uniunea Europeană

  • Parlamentul European le cere liderilor Uniunii Europene să acorde statut de țară candidată doar Ucrainei și Moldovei, nu și Georgiei.
  • Este comunicatul oficial transmis de Confederația președinților din Parlamentul European, înainte de Consiliul European din 23-24 iunie, unde subiectul urmează să fie tranșat.
  • Explicația a fost că în cazul Georgiei ar fi nevoie de eforturi pentru a putea avea același statut ca celelalte două țari.

Parlamentul European le cere liderilor Uniunii Europene să acorde statut de țară candidată doar Ucrainei și Moldovei, nu și Georgiei.

Este comunicatul oficial transmis de Confederația președinților din Parlamentul European, înainte de Consiliul European din 23-24 iunie, unde subiectul urmează să fie tranșat.

Explicația a fost că în cazul Georgiei ar fi nevoie de eforturi pentru a putea avea același statut ca celelalte două țari.

The post Parlamentul European spune nu aderării Georgiei la Uniunea Europeană appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code