Flux-stiri

Pasagerii unei nave de croazieră au părăsit ambarcațiunea după 5 zile blocate în Lisabona

pasageri navă de croazierăpasageri navă de croazieră

  • Pasagerii și membrii echipajului au fost blocați după ce a fost detectat un focar COVID la bordul navei.
  • Nava transporta 2.844 de pasageri și 1.353 membri ai echipajului.
  • Ruta era spre insula Madeira, pentru a sărbători Revelionul.

Pasagerii unei nave de croazieră au părăsit ambarcațiunea după 5 zile blocate în Lisabona. Pasagerii dezamăgiți, blocați pe un vas de croazieră ancorat în portul din Lisabona timp de cinci zile din cauza unui focar de COVID-19, au început să debarce luni dimineața devreme, concentrați pe depășirea ultimului obstacol al unui test negativ înainte de a se îmbarca în zborurile spre casă.

Nava AIDAnova, care transporta 2.844 de pasageri și 1.353 de membri ai echipajului, a acostat miercuri în capitala Portugaliei. Nava se îndrepta spre insula Madeira pentru a sărbători Revelionul, dar croaziera a fost întreruptă după ce COVID-19 a fost detectat în rândul echipajului, 52 dintre aceștia fiind testați pozitiv între miercuri și vineri.

Până luni au fost depistate 68 de cazuri pozitive, inclusiv câteva în rândul pasagerilor, a declarat căpitanul portului, Diogo Vieira Branco. Operatorul german al vasului, AIDA Cruises, filiala Carnival Corp (CCL.N), a declarat că toți cei infectați au avut simptome ușoare sau nu au avut niciun simptom.

Toți membrii echipajului și oaspeții cu vârsta peste 12 ani au fost complet vaccinați și li s-a cerut să prezinte un test rapid de antigen negativ înainte de plecare, a adăugat acesta. Pasagerii unei nave de croazieră, care au fost din nou testați negativ în ultimele 48 de ore au început să debarce înainte de răsărit și au fost transportați cu autobuzul la aeroportul din oraș, într-o operațiune care se așteaptă să dureze cea mai mare parte a zilei.

Joi, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA au sfătuit oamenii să evite să călătorească pe navele de croazieră, indiferent de statutul lor de vaccinare.

The post Pasagerii unei nave de croazieră au părăsit ambarcațiunea după 5 zile blocate în Lisabona appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code