Flux-stiri

Persoane vindecate de COVID dezvoltă reacții alergice la vopsea de păr

Reacţii alergice la vopseaua de păr la persoane vindecate de COVIDReacţii alergice la vopseaua de păr la persoane vindecate de COVID

  • Noi reacții alergice la vopseaua de păr au apărut la persoane vindecate de COVID.
  • Printre reacțiile adverse se numără erupții cutanate, alergii, arsuri.
  • Oamenii de știință cercetează situația.

O femeie vindecată de COVID a suferit reacţii alergice la vopseaua de păr, cu toate că o foloseşte de ani de zile. Mai multe saloane din Marea Britanie raportează clienţi vindecaţi de COVID cu noi reacţii alergice, precum erupţii cutanate şi arsuri, la vopseaua de păr.

Oamenii de ştiinţă de la Imperial College London cercetează acum modul în care boala COVID ar putea „reprograma” sistemul nostru imunitar, într-un mod similar cu alte boli, relatează BBC.

Reprezentanţii industriei de frumuseţe îi avertizează pe profesionişti să facă teste suplimentare la nivel cutanat pentru a evita acţiuni în justiţie.

Gemma Mitchell a suferit o reacţie alergică, deşi a folosit aceeaşi vopsea de păr timp de ani de zile. Femeia se vindecase după o infecţie anterioară cu Sars-Cov-2.

Salonul frecventat de femeie spune că a avut 4 clienţi cu aceeaşi problemă.

The post Persoane vindecate de COVID dezvoltă reacții alergice la vopsea de păr appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code