Flux-stiri

„Petrecere“ pe ritmuri de manele într-un centru de vaccinare din România. Cum s-au filmat asistenții medicali. VIDEO

„Petrecere“ pe ritmuri de manele într-un centru de vaccinare din România. Cum s-au filmat asistenții medicali. VIDEO„Petrecere“ pe ritmuri de manele într-un centru de vaccinare din România. Cum s-au filmat asistenții medicali. VIDEO

  • Pe Tik Tok apar clipuri cu manele, filmate la un centru de vaccinare.
  • Asistenții filmați în centrul de vaccinare din Botoșani sunt anchetați.
  • Primăria vrea să afle dacă petrecăreții erau în timpul programului.
  • Botoșani este unul dintre județele cu rată mică de vaccinare.

Manelele ar putea să le vină de… ac. Mai mulți asistenți medicali din Botoșani sunt anchetați de primăria și DSP-ul din oraș după ce pe rețelele sociale au apărut filmări inedite dintr-un centru vaccinare. În clipuri răsună manele, iar angajații centrului dansează pe ritmuri orientale.

Imaginile de la centrul de vaccinare au ajuns pe Tik Tok, dar nu au primit like-uri de la primar și șefa DSP. Nu este un lucru care să le facă cinste, a tras concluzia Monica Adăscăliței, directoarea DSP Botoșani. Județul este pe ultimele locuri din țară la vaccinarea anti-COVID și nu așa pot fi atrași localnicii să se imunizeze, crede ea.

Dar pot fi atrași cu… bani. De la 1 octombrie, va începe Loteria de vaccinare cu premii totale de 15 milioane de lei. Pot participa doar persoanele cu schemă de vaccinare completă, care au generat un certificat digital. Fiecare va avea patru șanse de câștig până la finalul anului.

Bulgaria vrea să organizeze Loteria vaccinaților anti-COVID

Și peste drum de Dunăre, în Bulgaria, loteria organizează un concurs cu premii pentru bulgarii care se vaccinează. Ei stau mai rău ca noi: puțin peste 15% din locuitorii țării s-au imunizat complet prin vaccinare.

The post „Petrecere“ pe ritmuri de manele într-un centru de vaccinare din România. Cum s-au filmat asistenții medicali. VIDEO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code