NEWSNET

Flux-stiri

Cum arată ursul de pluș care seamănă cu Angela Merkel. Are 40 cm înălțime și costă 189 de euro. FOTO

Cine este posibilul succesor al Angelei Merkel: „Bavaria are un preşedinte bun şi m-a invitat astăzi aici”Cine este posibilul succesor al Angelei Merkel: „Bavaria are un preşedinte bun şi m-a invitat astăzi aici”

  • Ursul de pluș, care seamănă cu Angela Merkel, are 40 cm înălțime.
  • Un ursuleț Merkel costă 189 de euro.
  • Șase activiști de mediu fac greva foamei în fața Parlamentului german.

Sfârșitul mandatului Angelei Merkel se lasă cu surprize. Obama nu e singurul care a avut parte de o păpușă personalizată.

Figurina cancelarului german este un ursuleț de pluș de 40 de centimetri înălțime. Colierul, sacoul și coafura ursulețului îl fac să semene cu Angela Merkel.

500 astfel de urși vor fi fabricați în orașul Coburg din regiunea Bavaria. Nu sunt jucării pentru copii, ci obiecte de colecție. Costul unui urs de pluș este de 189 de euro, iar unul dintre ei va merge chiar la cancelar.

Cu Merkel se duce și ultima fărâmă de încredere a nemților că vor avea un cancelar care să lupte pentru mediu. La Berlin, șase tineri fac greva foamei de trei săptămâni în fața Parlamentului. Cer implicare serioasă în lupta cu schimbările climatice.

“Merkel” .. a doll for 189 euros | The official website of the new channel
Sursă foto: middleeast.in-24.com

The post Cum arată ursul de pluș care seamănă cu Angela Merkel. Are 40 cm înălțime și costă 189 de euro. FOTO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code