Flux-stiri

Alți doi jurnaliști au fost uciși în timp ce se aflau pe teren, în Ucraina

  • Fox News a confirmat faptul că Pierre Zakrzewski a fost omorât luni, în timp ce se afla într-un vehicul şi a fost lovit de gloanţe.
  • În același incident, jurnalista ucraineancă Oleksandra Kuvshinova, a fost, de asemenea, ucisă.
  • Cameramanul Pierre Zakrzewski călătorea cu jurnalistul Benjamin Hall, care a fost şi el grav rănit.

Un cameraman de la Fox News a fost, luni, ucis în Ucraina. Fox News a confirmat faptul că Pierre Zakrzewski a fost omorât luni, în timp ce se afla într-un vehicul şi a fost lovit de gloanţe, anunţă Sky News. În același incident, jurnalista ucraineancă Oleksandra Kuvshinova, a fost, de asemenea, ucisă. Fox nu a confirmat încă dacă ucraineanca a lucrat cu echipa Fox.

Directorul executiv al Fox News, Suzanne Scott, le-a scris angajaților în dimineața zilei de marți.

Cu mare tristețe și cu inima grea, împărtășim vestea în această dimineață despre iubitul nostru cameraman Pierre Zakrzewski”, a spus directorul executiv al Fox News Suzanne Scott.

Zakrzewski se afla alături de corespondentul Benjamin Hall „când vehiculul lor a fost lovit de foc”, a spus Scott. Hall rămâne internat în Ucraina, a adăugat ea.

Pierre a fost un fotograf de război, care a acoperit aproape fiecare poveste internațională pentru Fox News, din Irak până în Afganistan și în Siria, în timpul lungului său mandat cu noi”, a spus Suzanne Scott.

Pierre lucra din februarie în Ucraina.

Cameramanul Pierre Zakrzewski călătorea cu jurnalistul Benjamin Hall, care a fost şi el grav rănit.

Decesul lui Pierre Zakrzewski apare la câteva zile după ce fotograful american al The News York Times, Brent Renaud, a fost împuşcat mortal într-o suburbie a oraşului Kiev.

The post Alți doi jurnaliști au fost uciși în timp ce se aflau pe teren, în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code