NEWSNET

Flux-stiri

Anchetă după ce Nicki Minaj a postat pe Twitter că nu se vaccinează pentru că prietenul vărului ei a rămas impotent

Anchetă după ce Nicki Minaj a postat pe Twitter că nu se vaccinează pentru că prietenul vărului ei a rămas impotentAnchetă după ce Nicki Minaj a postat pe Twitter că nu se vaccinează pentru că prietenul vărului ei a rămas impotent

  • Postarea lui Nicki Minaj despre efectele adverse ale vaccinului a stârnit anchete.
  • Ministerul Sănătății din Trinidad infirmă informațiile oferite de Minaj.
  • Autoritățile din Trinidad spun că nu au raportat astfel de reacții adverse.
  • Nicki Minaj a fost chemată la o discuție pe tema vaccinului la Casa Albă.
  • Minaj a spus pe Twitter că va pune toate întrebările în numele fanilor.

După ce cântăreață de rapp Nicki Minaj a postat pe Twitter că nu se vaccinează pentru că prietenul vărului ei din Tridinad și Tobago a rămas impotent, autoritățile de acolo au început o anchetă. Ministerul Sănătății din Trinidad și Tobago anchetează toate cazurile de reacții adverse la vaccin, dar niciunul dintre acestea nu corespunde descrierilor făcute de Minaj.

Autoritățile au luat-o totuși în serios având în vedere că Nicki Minaj are peste 22,8 de milioane de followers pe Twitter.

Postarea ei cu siguranță nu ne ajută în lupta cu pandemia în contextul în care avem doar 32% din populație imunizată“, au transmis autoritățile.

Și Casa Albă a luat mesajul artistei în serios. Au invitat-o pe Nicki Minaj la o discuție între 4 ochi cu un specialist care să îi explice exact beneficiile vaccinării. Minaj a răspuns pe Twitter că vă merge la întălnire și va pune toate întrebările venite din partea fanilor nedumeriți.

The post Anchetă după ce Nicki Minaj a postat pe Twitter că nu se vaccinează pentru că prietenul vărului ei a rămas impotent appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code