Flux-stiri

PNL mai are de făcut un singur pas până la alegerea unui nou președinte

  • 10 aprilie este data la care 1300 de delegați din țară vor pune ștampila pe un nou suflu liberal.
  • Nu știm acum cine este acesta, dar liderii PNL s-au aliniat deja în spatele lui Nicolae Ciucă.
  • Premierul se lasă așteptat și spune că analizează dacă își va depune candidatura.

PNL mai are un singur pas de făcut până la alegerea unui nou președinte. 10 aprilie este data la care 1300 de delegați din țară vor pune ștampila pe un nou suflu liberal.

Nu știm acum cine este acesta, dar liderii PNL s-au aliniat deja în spatele lui Nicolae Ciucă.

Premierul se lasă așteptat și spune că analizează dacă își va depune candidatura. Doar trei zile mai are la dispoziție pentru a lua decizia.

Rapiditatea acestei decapitări a conducerii PNL are și o explicație, venită de la președintele interimar, Gheorghe Flutur: „La vremuri excepționale, avem nevoie de măsuri excepționale și ne adaptăm din mers”.

„Pentru alegerea preşedintelui partidului, propunerea va fi duminica viitoare, 10 aprilie, ora 11:00, Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza. Numărul de delegaţi pe care îl propunem, 1300 – 617 delegaţi de drept, diferenţa 683 delegaţi aleşi”, adaugă Gheorghe Flutur.

Sâmbătă, preşedintele Florin Cîţu şi secretarul general Dan Vîlceanu au demisionat din funcţii.

Rolul acestei şedinţe era foarte simplu – de a avea o discuţie faţă în faţă cu colegii cu care am pornit la drum acum un an de zile pentru a da un suflu nou Partidului Naţional Liberal. Era o şansă pentru a le mulţumi că am lucrat împreună şi că au fost şi momente bune. (…) Aş fi vrut să îmi prezint, bineînţeles, demisia în faţa colegilor mei nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. În acest moment, am demisionat din funcţie. Aş fi vrut o discuţie serioasă cu colegii mei. Curajul, cred, le-a lipsit”, a spus Florin Cîţu.

The post PNL mai are de făcut un singur pas până la alegerea unui nou președinte appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code