Flux-stiri

Poluare cu petrol pe Dunăre pe o lungime de 6 kilometri

  • O poluare s-a produs pe Dunăre pe o lungime de 6 kilometri până la ecluza Porţile de Fier I, a anunţat marţi seara Administraţia Naţională Apele Române.
  • Din primele date, este vorba despre irizaţii petroliere care se întind de la km fluvial 936 până la ecluza hidrocentralei.
  • Reprezentanţii Apelor Române spun că au fost anunţaţi de poliţiştii de frontieră care s-au aflat într-o misiune în zonă.

O poluare s-a produs pe Dunăre pe o lungime de 6 kilometri până la ecluza Porţile de Fier I, a anunţat marţi seara Administraţia Naţională Apele Române.

Din primele date, este vorba despre irizaţii petroliere care se întind de la km fluvial 936 până la ecluza hidrocentralei.

Reprezentanţii Apelor Române spun că au fost anunţaţi de poliţiştii de frontieră care s-au aflat într-o misiune în zonă.

O echipa de la Apele Române s-a deplasat imediat la faţa locului şi a prelevat probe de apă pentru a stabili sursa poluării. Totodată, reprezentanţii Hidroelectrica au montat în cursul serii un baraj absorbant pentru stoparea poluării.

„Echipele noastre monitorizează în continuare evoluţia situaţiei de la faţa locului, în amonte şi în aval de Hidrocentrala Porţile de Fier I” , anunţă Apele Române.

The post Poluare cu petrol pe Dunăre pe o lungime de 6 kilometri appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 33 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code