Flux-stiri

Premiile Grammy, amânate pentru luna aprilie din cauza pandemiei

premiile Grammypremiile Grammy

  • Premiile Grammy se vor desfășura pe data de 3 aprilie în Las Vegas.
  • Din cauza creșterii numărului de cazuri, ceremonia nu va mai avea loc pe 31 ianuarie.
  • Evenimentul va fi găzduit de comediantul Trevor Noah.

Ceremonia de decernare a premiilor muzicale a fost reprogramată pentru data de 3 aprilie în Las Vegas, pe fondul creșterii numărului de infecții COVID-19 legate de varianta Omicron. Ceremonia de decernare a premiilor Grammy, care recompensează cele mai bune performanțe în domeniul muzical, a fost reprogramată pentru data de 3 aprilie în Las Vegas, au anunțat Academia de înregistrări și postul de televiziune CBS, din cauza creșterii numărului de infecții cu coronavirus.

Premiile fuseseră stabilite pentru 31 ianuarie în centrul orașului Los Angeles, dar organizatorii au renunțat la acest plan pe fondul creșterii numărului de cazuri de coronavirus legate de varianta Omicron, foarte contagioasă, în Statele Unite.
Cea de-a 64-a ediție anuală a premiilor Grammy – cu nominalizați printre care Justin Bieber, Billie Eilish și Olivia Rodrigo – va avea loc acum pe 3 aprilie, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. Evenimentul va fi găzduit de comediantul Trevor Noah.

„Suntem încântați să ducem premiile Grammy în Las Vegas pentru prima dată și să oferim un spectacol de clasă mondială”, a declarat într-un comunicat Harvey Mason Jr, directorul executiv al Academiei de înregistrări, Harvey Mason Jr. Nominalizările pentru ediția 2022 a premiilor Grammy au fost anunțate în noiembrie, pianistul și liderul de trupă Jon Batiste fiind în fruntea listei de nominalizați.

Premiile Grammy din 2021 au fost amânate, de asemenea, din cauza pandemiei COVID-19. Ceremonia a fost organizată în martie, în loc de ianuarie, și a inclus un amestec de segmente preînregistrate și live în fața unui public restrâns și distanțat din punct de vedere social. Organizatorii au oferit puține detalii despre spectacolul din 2022, dincolo de noua dată și locație.

Aceștia au declarat anterior că organizarea unei ceremonii la Los Angeles pe 31 ianuarie „pur și simplu conține prea multe riscuri”. Premiile Grammy sunt unul dintre mai multe evenimente din industria de divertisment care au fost amânate în speranța că numărul foarte mare de cazuri de COVID-19 va scădea în lunile următoare.

Evenimente de film și televiziune precum Critics Choice Awards și Producers Guild Awards au fost, de asemenea, amânate, în timp ce festivalul de film Sundance din această săptămână se desfășoară online. Premiile Oscar sunt în prezent încă programate pentru 27 martie, cu o săptămână înainte de Grammy-urile reprogramate.

The post Premiile Grammy, amânate pentru luna aprilie din cauza pandemiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code