Flux-stiri

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas: „Acțiunile Hamas nu reprezintă poporul palestinian”. El cere eliberarea ostaticilor din ambele părți

    • Într-o discuție telefonică cu președintele american Biden, președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas a subliniat că acțiunile Hamas nu reprezintă „poporul palestinian”.În apelul cu președintele venezuelean Maduro, Abbas a afirmat că Organizația pentru Eliberarea Palestinei reprezintă singurul mandatar legitim al poporului palestinian, conform raportului WAFA.Președintele Autorității Palestiniene a reiterat respingerea categorică a uciderea civililor din ambele părți în conflictul din regiune.

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, a declarat în timpul unui apel telefonic cu președintele american Biden că acțiunile Hamas „nu reprezintă poporul palestinian”, scrie Reuters.

În cadrul unei convorbiri telefonice cu președintele venezuelean Nicolas Maduro, Abbas a mai spus că Organizația pentru Eliberarea Palestinei este „singurul reprezentant legitim al poporului palestinian”, potrivit WAFA.

Președintele Autorității Palestiniene a spus, de asemenea, că respinge uciderea civililor din ambele părți.

În cadrul unei convorbiri telefonice cu președintele venezuelean Nicolas Maduro, Mahmoud Abbas a numit, de asemenea, Organizația pentru Eliberarea Palestinei „singurul reprezentant legitim al poporului palestinian”, potrivit WAFA.

Citește și

The post Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas: „Acțiunile Hamas nu reprezintă poporul palestinian”. El cere eliberarea ostaticilor din ambele părți appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 55 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code