Flux-stiri

Preşedintele Consiliului European i-a adus lui Putin dovezi despre ,,pierderile” suferite în Ucraina

  • Charles Michel, preşedintele Consiliului European, i-a prezentat în mod ,,dur şi direct” lui Vladimir Putin informaţii despre ,,pierderile suferite în Ucraina şi i-a cerut deschiderea de noi coridoare umanitare.”
  • Preşedintele Consiliului European a evidenţiat, în discuţia cu Vladimir Putin, ,,calculele greşite şi pierderile” suferite de Rusia, afirmă un oficial de la Bruxelles.
  • ,,I s-a adresat în mod dur şi direct, pentru a evita scutul lipsei de informaţii de care ar putea fi înconjurat„, precizează oficialul european.

Charles Michel, preşedintele Consiliului European, i-a prezentat în mod ,,dur şi direct” lui Vladimir Putin, informaţii despre ,,pierderile suferite în Ucraina şi i-a cerut deschiderea de noi coridoare umanitare„.

Preşedintele Consiliului European a evidenţiat, în discuţia cu Vladimir Putin, ,,calculele greşite şi pierderile” suferite de Rusia, afirmă un oficial de la Bruxelles, citat de BBC News.

,,I s-a adresat în mod dur şi direct, pentru a evita scutul lipsei de informaţii de care ar putea fi înconjurat„, precizează oficialul european.

Charles Michel a declarat prin Twitter că i-a cerut lui Vladimir Putin instituirea ,,imediată” de ,,coridoare umanitare în Mariupol şi în alte oraşe aflate sub asediu, în special cu ocazia Paştelui Ortodox„.

S-a readus în discuție ajutorul oferit pentru Ucraina

,,Am reiterat cu fermitate poziţia Uniunii Europene: susţinere pentru Ucraina şi pentru suveranitatea acestei ţări, mesaje de condamnare şi sancţiuni ca urmare a agresiunii Rusiei. Unitatea noastră, principiile şi valorile noastre sunt inalienabile„, a afirmat Charles Michel.

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a asigurat că Uniunea Europeană face „tot ce îi stă în puteri” pentru ca Ucraina să câştige războiul declanşat de Rusia şi că agresiunea rusă nu va reuşi să divizeze Europa.

Mai mult decât atât, un general rus a recunoscut public că „a doua etapă a operațiunii speciale” din Ucraina prevede legarea republicii separatiste Transnistria de Rusia. Republica Moldova se afla între ciocan și nicovală, mulți experți militari avertizând asupra vulnerabilității Republicii Moldova în fața unei invazii rusești.

The post Preşedintele Consiliului European i-a adus lui Putin dovezi despre ,,pierderile” suferite în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code