Flux-stiri

Ferrari recheamă în service peste 2.000 de maşini din cauza defecțiunilor la sistemele de frânare

  • Constructorul de maşini super sport Ferrari va rechema în service peste 2.000 de mașini în China din cauza unei posibile defecţiuni la sistemele de frânare, a anunţat vineri, într-un comunicat, autoritatea de reglementare a pieţei chineze.
  • Rechemarea vizează modelele din seria 458 Italia, 458 Speciale, 458 Speciale A, 458 Spider, 488 GTB şi 488 Spider, a precizat Administraţia de Stat pentru Reglementarea Pieţei.
  • Este vorba de maşinile importate între martie 2010 şi martie 2019.

Constructorul de maşini super sport Ferrari va rechema în service peste 2.000 de mașini în China din cauza unei posibile defecţiuni la sistemele de frânare, a anunţat vineri, într-un comunicat, autoritatea de reglementare a pieţei chineze.

În industria auto, rechemările în service şi calendarul acestora sunt, în mod normal, decise de fiecare autoritate naţională în parte, după ce problemele apar sau sunt semnalate de constructor, scrie publicația Reuters.

Ferrari a precizat că, după ce a investigat problema împreună cu furnizorul său, Bosch, a identificat cauza defectului la vehiculele afectate într-un capac al rezervorului de lichid de frână care ar putea să nu se aerisească în mod corespunzător, creând, astfel, un potenţial vid în interiorul rezervorului de lichid de frână.

Acţiunile Ferrari de la bursa din Milano au început să scadă după acest anunţ

,,Siguranţa şi bunăstarea clienţilor noştri reprezintă prioritatea noastră. Funcţionăm în conformitate cu orientări stricte în materie de siguranţă şi de securitate, pentru a ne asigura că sistemele şi procedurile adecvate sunt puse în aplicare în orice moment„, a declarat firma Ferrari.

Nici Tesla nu o duce prea bine. Luna trecută, Tesla a majorat preţurile în China şi în Statele Unite, după ce Elon Musk, fondatorul companiei, a declarat că producătorul se confruntă cu o presiune inflaţionistă semnificativă în ceea ce priveşte materiile prime şi logistica, ce a apărut din cauza invaziei Rusiei în Ucraina.

The post Ferrari recheamă în service peste 2.000 de maşini din cauza defecțiunilor la sistemele de frânare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code