Flux-stiri

Președintele Erdogan lasă Turcia în scandal și pleacă în Ucraina la discuții. Opoziția îl acuză că aruncă banii contribuabililor pe cadouri scumpe

  • Președinția turcă a comandat sute de ceasuri din Elveția.
  • Ceasurile au semnătura olografă a lui Erdogan.
  • Inflația în Turcia ajunge la la 80,5% în 2022.

În ziua când s-a dus să negocieze cu Zelenski, președintele turc Recep Tayyip Erdogan a lăsat în Turcia un imens scandal în care este implicată președinția sa.

Presa și opoziția au publicat fotografii cu mai multe ceasuri elvețiene pe care Erdogan le-a făcut cadou, zilele trecute, tuturor parlamentarilor, miniștrilor și liderilor partidului său care a aniversat 21 de ani de existență.

Ceasurile – custom made – sunt fabricate în Elveția, sunt suflate în aur și platină, sunt foarte scumpe și poartă pe ele semnătura președintelui Erdogan.

Turcia se confruntă cu probleme economice serioase, cu o inflație uriașă și galopantă, iar Opoziția îl acuză pe Erdogan că aruncă banii contribuabililor pe cadouri scumpe.

The post Președintele Erdogan lasă Turcia în scandal și pleacă în Ucraina la discuții. Opoziția îl acuză că aruncă banii contribuabililor pe cadouri scumpe appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code