Flux-stiri

Prietenul lui Putin, Medvedev, avertizează că Occidentul se va confrunta cu „Apocalipsa omenirii” dacă se va opune Rusiei

DMITRI MEDVEDEVDMITRI MEDVEDEV

  • Prietenul lui Vladimir Putin, Medvedev, avertizează că Occidentul ar putea declanșa „Apocalipsa pentru omenire” dacă încearcă să se ia de Rusia în privința Ucrainei.
  • Un apropiat al lui Vladimir Putin a avertizat Occidentul că ar putea declanșa o „zi a Apocalipsei pentru omenire” dacă va încerca să atace Rusia în privința Ucrainei.
  • Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat că orice interferență în afacerile națiunii sale ar culmina într-un joc de șah cu moartea”.

Prietenul lui Vladimir Putin, Medvedev, avertizează că Occidentul ar putea declanșa „Apocalipsa pentru omenire” dacă încearcă să se ia de Rusia în privința Ucrainei.

Amenințarea înfricoșătoare din partea secretarului adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei a stârnit îngrijorări că Putin pregătește un atac catastrofal.

Medvedev, cunoscut ca omul de încredere al președintelui, a declarat că visele murdare ale perverșilor anglo-saxoni” au stimulat eforturile de a paraliza” țara sa avidă de război.

El a reproșat SUA și aliaților lor că vor să ne facă bucăți”, în contextul reacțiilor internaționale cu care Rusia s-a confruntat în urma războiului din Ucraina. În vârstă de 56 de ani a sugerat chiar că Occidentul dorește ca Rusia să se destrame într-un mod similar cu cel în care s-a prăbușit Uniunea Sovietică în 1991.

Amenințările venite din partea unuia dintre cei mai loiali aliați ai lui Putin au culminat cu o aducere aminte amenințătoare a arsenalului de arme nucleare pe care îl au în așteptare. Se pare că Moscova a mutat deja un submarin nuclear înarmat cu rachete de croazieră în Mediterana pentru o confruntare cu NATO.

Medvedev a fost considerat anterior mai moderat decât liderul rus, deși în ultimele luni a adoptat o linie tot mai dură.

El a ocupat funcția de președinte din 2008 până în 2012, când limitele mandatului l-au forțat pe Putin să preia funcția de prim-ministru.

Chiar luna trecută, șeful securității i-a avertizat pe liderii occidentali că orice atac asupra Rusiei ar fi o amenințare la adresa existenței umanității”.

Acum, el și-a dublat remarcile după ce a participat sâmbătă la ceremonia de adio a liderului sovietic Mihail Gorbaciov.

Într-o postare tăioasă pe canalul său de aplicații de mesagerie, el a acuzat națiunile care sprijină Ucraina că încearcă să pună la cale căderea Rusiei.

Medvedev a scris: Acestea sunt visele murdare ale perverșilor anglo-saxoni, care merg la culcare cu gândul secret la destrămarea statului nostru, gândindu-se cum să ne facă bucăți, să ne taie în bucățele. Astfel de încercări sunt foarte periculoase și nu trebuie subestimate. Acei visători ignoră o axiomă simplă: o dezintegrare în forță a unei puteri nucleare este întotdeauna un joc de șah cu moartea, în care se știe exact când vine șahul și matul: ziua de apoi pentru omenire.”

El și-a completat declarația explozivă spunând că arsenalele nucleare ale Rusiei sunt cea mai bună garanție a apărării Marii Rusii”.

Moscova a fost deja indignată de moartea Daryei Dugina într-o mașină capcană devastatoare, despre care se crede că îl viza pe tatăl ei, guru de război al lui Putin, Alexander Dugin. Ei au avertizat Occidentul că sunt dispuși să se răzbune mortal pentru asasinat, amenințând că vor declanșa un război nuclear.

The post Prietenul lui Putin, Medvedev, avertizează că Occidentul se va confrunta cu „Apocalipsa omenirii” dacă se va opune Rusiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code