Flux-stiri

Prima noapte de SAGA festival a deschis oficial vara

  • Festivalul Saga a trecut de prima noapte de spectacol.
  • Aleph News a pătruns în lumea Saga și a vorbit cu Dj-ul olandez Mike Williams.
  • După 2 ani de restricții toată lumea a avut liber la distracție.

Festivalul Saga a trecut de prima noapte de spectacol. Ieri te-ai bucurat la scena principală de show-ul lui Mike Williams, Dj Snake și Vali Bărbulescu, iar pe scena Heat au urcat Black Coffee, Fisher și mulți alții.

Aleph News a pătruns în lumea Saga și a vorbit cu Dj-ul olandez Mike Williams. Este cel mai cunoscut pentru colaborarea cu Tiësto și ca artist al Spinnin’ Records, care l-a recunoscut drept un ,,artist al viitorului„.

,,Te salut, România! Sunt Mike Williams, vă iubesc și ador să fiu iar aici. Și vă văd pe toți petrecând pe scenă la Saga! Vă mulțumesc pentru că îmi ascultații muzica. Și de-abia aștept să ne întâlnim„, a transmis artistul.

După 2 ani de restricții toată lumea a avut liber la distracție. Iar până pe 5 iunie poți să te bucuri de beat-urile verii, să îți etalezi outfiturile de festival și să cânți alături de cei dragi. Dacă îți era dor de toate astea, îți spun că artiștilor le-a fost și mai dor.

Vali Bărbulescu a fost unul dintre artiștii care au urcat aseară pe scenă și a mărturisit că încântă lumea cu mixajele sale de 30 de ani.

,,Sentimentul pe care îl ai atunci când primești înapoi de la oameni este incomparabil, pur și simplu. Anul acesta împlinesc 30 de ani de când mixez” a precziat Dj-ul.

Fiecare artist vine cu ceva diferit la Saga, dar unii dintre ei sunt poate mai populari decât ceilalți. Cel care a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album de muzică dance-electronică, Black Coffee a atras cu siguranță privirile fanilor.

Evenimentul a fost așteptat cu nerăbdare, mai ales că este cel care deschide oficial vara. Astăzi și mâine îi vei vedea în continuare pe Marshmallo, Salvatore Ganacci, Sickick, Tiesto, dar și multe alte nume internaționale.

Și nu uita că în fiecare seara cei de la Saga ți-au pregătit și un secret line-up.

The post Prima noapte de SAGA festival a deschis oficial vara appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code