Flux-stiri

Prima reacție a lui Djokovic: Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii

novak-djokovicnovak-djokovic

  • După 10 zile de lupte juridice, trei judecători au dat ceea ce pare a fi o decizie finală cu privire la prezenţa lui Novak Djokovic în ţară pentru Australian Open.
  • Decizia ministrului australian al imigraţiei, Alex Hawke, de a anula viza lui Djokovic, este menţinută.
  • Numărul unu mondial la masculin se confruntă acum cu o expulzare iminentă din Australia şi cu o posibilă interdicţie de trei ani de a intra în ţară.

Prima reacţie a lui Novak Djokovic după ce a aflat că va fi deportat din Australia după ce a pierdut recursul din cauza vizei: „Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia şi nu pot participa la Australian Open.”

Novak Djokovic va fi deportat din Australia după ce a pierdut recursul din cauza vizei. El a declarat că nu va face apel la hotărâre, deşi este dezamăgit de decizia Curţii, potrivit BBC.

Aş dori să fac o scurtă declaraţie pentru a aborda rezultatele şedinţei de astăzi a Curţii. Acum îmi voi lua ceva timp pentru a mă odihni şi a mă recupera, înainte de a face alte comentarii în afară de aceasta. Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia şi nu pot participa la Australian Open. Respect decizia Curţii şi voi coopera cu autorităţile competente în ceea ce priveşte plecarea mea din ţară. Mă simt inconfortabil că accentul din ultimele săptămâni a fost pus pe mine şi sper că acum ne putem concentra cu toţii asupra jocului şi turneului pe care îl iubesc”, a spus Novak Djokovic.

După 10 zile de lupte juridice, trei judecători au dat ceea ce pare a fi o decizie finală cu privire la prezenţa lui Novak Djokovic în ţară pentru Australian Open.

Decizia ministrului australian al imigraţiei, Alex Hawke, de a anula viza lui Djokovic, este menţinută.

Numărul unu mondial la masculin se confruntă acum cu o expulzare iminentă din Australia şi cu o posibilă interdicţie de trei ani de a intra în ţară.

Djokovic are foarte puţine posibilităţi de a contesta decizia judecătorilor înainte de primul său meci programat la Open, luni.

The post Prima reacție a lui Djokovic: Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code