Flux-stiri

Primul transplant hepatic din sistemul medical privat din România a fost realizat la Spitalul Clinic SANADOR, în februarie 2020

Echipa condusă de Prof. Dr. Irinel Popescu și Prof. Dr. Vladislav Brașoveanu i-a redat șansa la viață și la sănătate unui pacient cu ciroză hepatică avansată și carcinom hepatocelular. Fragmentul hepatic transplantat a fost donat de fiul pacientului.

Intervențiile de transplant hepatic de la donator viu sunt, poate, cele mai dificile și mai complexe intervenții din chirurgia generală. La SANADOR, ele sunt posibile. Există medici de elită, echipamente performante și tehnologii medicale de ultimă generație.

Indiferent de problema cu care te confrunți, Centrul Integrat de Excelență în Boli Hepatice SANADOR, este prima alegere pentru investigații, diagnostic și tratament la cel mai înalt nivel.

Află mai mult aici https://bit.ly/38BmMv1 sau prin apel la 021 9699, Call Center disponibil nonstop.

#SANADOR #SănătateaCaStildeViață #TransplantHepatic #BoliHepatice

The post Primul transplant hepatic din sistemul medical privat din România a fost realizat la Spitalul Clinic SANADOR, în februarie 2020 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code