Flux-stiri

Elena Udrea va rămâne în arest preventiv în Bulgaria până la pronunțarea deciziei finale

  • Fostul ministru a încercat să îi convingă pe magistraţii bulgari să o lase în arest la domiciliu.
  • Aceasta a motivat că este bolnavă şi a închiriat o locuinţă în Bulgaria.
  • Ea a fost condamnată săptămâna trecută la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

Curtea de Apel din Sofia a decis ca Elena Udrea să rămână în arest preventiv în Bulgaria, până se va lua o decizie în proces, privind extrădarea. Fostul ministru a încercat să îi convingă pe magistraţii bulgari să o lase în arest la domiciliu, motivând că este bolnavă şi a închiriat o locuinţă în Bulgaria.

După procesul de extrădare, Elena Udrea ar urma să fie adusă în România. În ultimele zile, fostul ministru a stat în arest, iar audierea s-a făcut după ce autorităţile din România au solicitat extrădarea Elenei Udrea.

Ea a fost condamnată săptămâna trecută la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă. Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare. Ca urmare, autorităţile române au început procedurile şi Udrea a fost dată în urmărire generală.

Ulterior, ea a fost depistată pe teritoriul Bulgariei aproape de graniţa cu Grecia. Fostul ministru român a fost reţinut în baza unui mandat al procurorului bulgar, conform Mediafax.

The post Elena Udrea va rămâne în arest preventiv în Bulgaria până la pronunțarea deciziei finale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code