Flux-stiri

Primăria Bucureşti inaugurează primul centru de lectură pentru seniori

cărțicărți

  • Primăria Bucureşti va inaugura Biblioteca Bunicii, un centru pentru lectură destinat seniorilor.
  • Inaugurarea va avea loc maţi, 15 februarie, de Ziua Naţională a Lecturii.
  • Centrul va avea un program de luni până vineri de la ora 9.00 la 15.00.

Primăria Bucureşti inaugurează primul centru pentru lectură pentru seniori. Biblioteca Bunicii este un proiect-pilot şi va funcţiona de luni până vineri, între orele 9.00 şi 15.00. Inaugurarea va avea loc de Ziua Naţională a Lecturii. Concret, 20 de copii care frecventează creşele Antante şi seniori ai complexului Ominis, vor petrece o zi întreagă printre cele 6.000 de cărţi provenite din donaţiile cititorilor bucureşteni, anunţă Primăria Bucureşti. Tot de Ziua Naţională a Lecturii va fi organizat evenimentul Maratonul Lecturii.

Deschiderea celor două centre de lectură şi implementarea proiectelor-pilot este posibilă datorită bucureştenilor care au donat, în cadrul programului de economie circulară înfiinţat de DGASMB în luna iunie a anului 2021, aproximativ 11.000 de cărţi din toate domeniile, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, precizează reprezentanţii Primăriei.

Astfel, Primăria Capitalei, prin DGASMB, va inaugura centrul pentru lectură, situat în cadrul Complexului Ominis, de pe strada Turnu Măgurele, nr. 17 A, sector 4.

„La Biblioteca Bunicii, copii şi bunici (20 de copii care frecventează creşele Antante şi seniori ai complexului Ominis) vor petrece o zi întreagă printre cele 6.000 de cărţi provenite din donaţiile cititorilor bucureşteni. Biblioteca Bunicii este un proiect-pilot şi va funcţiona de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00″, informează PMB.

The post Primăria Bucureşti inaugurează primul centru de lectură pentru seniori appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code