Flux-stiri

PSD a acceptat discuțiile cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Discuțiile vor avea loc la sediul PSD

Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.

  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat joi seara decizia luată în Biroul Permanent Naţional de a discuta cu primul ministru desemnat, Nicolae Ciucă.
  • Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat joi seara decizia luată în Biroul Permanent Naţional de a discuta cu primul ministru desemnat, Nicolae Ciucă. Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.

„A fost o decizie în cadrul Biroului Permanent Naţional ca să ne vedem cu primul ministru desemnat. E şi normal să ne vedem cu premierul desemnat într-un moment destul de dificil prin care trece România în acest moment. În primul rând solicitarea este din partea primului ministru desemnat şi cum cred că este corect ne vedem la PSD”, a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a spus că nu a avut încă o discuţie cu Ciucă, însă „s-a arătat o intenţie de a avea această întâlnire”.

Ciolacu a spus că acest demers nu înseamnă o negociere cu PNL, cât timp „în acest moment, PNL are o decizie internă de a nu se vedea cu PSD sau să negocieze”. El nu exclude negocierea: „Dacă vor lua altă decizie în forurile partidului, atunci vom vedea”.

În ceea ce priveşte calendarul de învestire a noului guvern, Marcel Ciolacu a spus că mai întâi trebuie văzut dacă acest guvern va avea o majoritate.

The post PSD a acceptat discuțiile cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Discuțiile vor avea loc la sediul PSD appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code