Flux-stiri

Turnul Eiffel se va lumina în roz pentru a susține lupta împotriva cancerului de sân. Cum a apărut inițiativa

  • Aseară Turnul Eiffel s-a luminat în roz pentru a marca lupta împotriva cancerului.
  • Proiectul se numește „Octombrie roz”, iar Arcul de Triumf va fi și el luminat roz.
  • Este un moment de recunoștință pentru eforturile medicilor și cercetătorilor din domeniu.

Pe 1 octombrie 2023, Turnul Eiffel a fost luminat în roz, așa cum a fost în fiecare an începând cu 2014. Iluminarea roz a durat toată seara de 1 octombrie, înlocuind obișnuita iluminare aurie, de la ora 22.00 până la ora 00.45, scrie The Local France.

Vor exista în continuare scântei în primele cinci minute ale fiecărei ore. Cu sprijinul activ al Primăriei Parisului, lansarea „Octombrie roz”, marea campanie de informare și sensibilizare cu privire la cancerul de sân, a avut loc la Paris.

Turnul Eiffel nu va fi singurul momentul luminat

În acest an, lansarea campaniei are loc pe Champs-Elysées și, alături de Turnul Eiffel, alte 2 clădiri pariziene vor fi iluminate în roz: Arcul de Triumf și Adunarea Națională.

Fundația Panglica Roz își inaugurează campania de sensibilizare organizată pe tot parcursul lunii octombrie, în fiecare an cu o temă diferită și un mesaj puternic. În 2023, tema este despre importanța cercetării, care salvează vieți.

Campania anuală „Octombrie roz” oferă ocazia de a pune în lumină, timp de o lună întreagă, lupta împotriva cancerului de sân: informare, prevenire, depistare precoce etc.

Numeroase inițiative și evenimente în toată Franța sunt oferite femeilor, este, de asemenea, un moment potrivit de a pentru a aprecia eforturile medicilor și cercetătorilor, precum și ale tuturor celor care se angajează în lupta împotriva cancerului de sân. Premiile „Panglica roz” recompensează și sprijină inițiativele și inovațiile din domeniu.

Citește și:

The post Turnul Eiffel se va lumina în roz pentru a susține lupta împotriva cancerului de sân. Cum a apărut inițiativa appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 67 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code