Flux-stiri

Rafila, despre valul 5: Riscul cel mai mare va fi în februarie

Testarea pacienţilor suspecţi de Covid ar putea fi făcută şi în cabinetele medicilor de familieTestarea pacienţilor suspecţi de Covid ar putea fi făcută şi în cabinetele medicilor de familie

  • „Eu cred că va dura mai mult de o lună şi jumătate, probabil că va dura cel puţin două luni”, a declarat ministrul Sănătăţii.
  • Potrivit lui Rafila, lunile de risc vor fi februarie şi martie.
  • „Văzând ce se întâmplă şi în alte ţări, nu ştim cât va dura (valul 5 – n.r.), dar vedem cum evoluează lucrurile, cred că lunile de risc maxim sunt februarie şi martie”, a mai spus Rafila.

Valul 5 al pandemiei va dura mai mult de o lună şi jumătate, a declarat, marţi, la Parlament, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila. El avertizează că riscul cel mai mare va fi în februarie şi martie.

Întrebat dacă el consideră că valul 5 va dura atât cât va fi în vigoare certificatul verde intern, respectiv o lună şi jumătate, ministrul Alexandru Rafila a spus că va dura mai mult.

„Eu cred că va dura mai mult de o lună şi jumătate, probabil că va dura cel puţin două luni”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Potrivit lui Rafila, lunile de risc vor fi februarie şi martie.

„Văzând ce se întâmplă şi în alte ţări, nu ştim cât va dura (valul 5 – n.r.), dar vedem cum evoluează lucrurile, cred că lunile de risc maxim sunt februarie şi martie”, a mai spus Rafila.

Ministrul a mai spus că vaccinarea cu o doză va permite obţinerea certificatului verde intern, potrivit proiectului de lege, dar el va deveni definitiv în momentul în care se face şi a doua doză. Altfel, cei care nu vor face a doua doză în intervalul recomandat, pentru Pfizer între 21 şi 42 de zile, certificatul îşi pierde valabilitatea.

The post Rafila, despre valul 5: Riscul cel mai mare va fi în februarie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code