Flux-stiri

Psihologie comportamentală: Cum recunoști un partener infidel

ce inseamna sa fii romanticce inseamna sa fii romantic

  • Gata cu înșelatul. Un psiholog explică faptul că oamenii fac mereu același lucru atunci când își înșală jumătatea și este atât de ușor de observat.
  • Aproape nimic nu este mai sfâșietor decât să afli că ai fost înșelat – nu numai că acest lucru îți distruge complet încrederea și stima de sine, dar te face și incapabil să mai ai încredere în cineva vreodată.

Pentru cei care se află într-o relație, un psiholog a dezvăluit lucrul la care ar trebui să fiți atenți dacă simțiți că partenerul vă este infidel.

„Important de știut: acest lucru funcționează doar dacă nu i-ai trădat inițial încrederea”, spune Daniel Acon. „În caz contrar, s-ar putea să fie justificat felul în care se comportă”.

Potrivit acestuia, în cele mai multe cazuri, atunci când partenerul tău începe brusc să se poarte suspicios și nu mai are încredere în tine, s-ar putea să te aștepți la o dezamăgire.

Microinfidelitatea online, un nou obicei în materie de relații

„Deci, dacă partenerul sau partenera începe să te acuze de infidelitate sau lansează acuze că vorbești cu alte persoane fără nicio dovadă, înseamnă de obicei că te înșală și vorbește cu alte persoane. Ei sunt doar îngrijorați că și tu faci același lucru’”, explică el. În psihologie, adaugă Daniel, acest comportament se numește proiecție.

„Oamenii au tendința de a proiecta ceea ce se află în interiorul lor asupra altor persoane. Acesta este un joc al minții de nivel superior”, rezumă el.

De asemenea, tot pe tema înșelatului, microînșelatul online este noua tendință în materie de relații de care trebuie să fii conștient – este partenerul tău vinovat?

The post Psihologie comportamentală: Cum recunoști un partener infidel appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code