Flux-stiri

Putin devine disperat după 17 zile de invazie. Kremlinul susține că va trimite 16 mii de mercenari în Ucraina

Rusia a blocat spaţiul aerian şi maritim din jurul Ucrainei. Peste 100.000 de soldaţi aşteaptă în CrimeeaRusia a blocat spaţiul aerian şi maritim din jurul Ucrainei. Peste 100.000 de soldaţi aşteaptă în Crimeea

  • Putin devine disperat, la 17 zile de când a început invazia Ucrainei.
  • Ca să facă față voluntarilor care vor să lupte pentru Ucraina, Putin a anunțat că și de partea sa vor lupta 16 mii de voluntari din Orientul Mijlociu.
  • Acesta a încercat convingă Belarus și Cecenia să-l ajute ajutat oficial cu trupe. Deocamdată le folosește doar infrastructura.

Putin devine disperat, la 17 zile de când a început invazia Ucrainei. Ca să facă față voluntarilor care vor să lupte pentru Ucraina, Putin a anunțat că și de partea sa vor lupta 16 mii de voluntari din Orientul Mijlociu, scrie Reuters. Nu este singurul ajutor de care a avut nevoie Rusia până acum de la declanșarea războiului. Mii de militari cecenii au fost mobilizați imediat ce Putin a pornit ofensia în Ucraina. Acesta a încercat convingă Belarus să-l ajute ajutat oficial cu trupe. Deocamdată le folosește doar infrastructura.

The post Putin devine disperat după 17 zile de invazie. Kremlinul susține că va trimite 16 mii de mercenari în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code