Flux-stiri

Reacția președintelui Serbiei la deportarea lui Novak Djokovic: „A fost torturat și chinuit!”

novak-djokovicnovak-djokovic

  • Liderul mondial nu poate participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2022.
  • Alexsandar Vucic spune că jucătorul a fost tratat ca un ucigaș în serie.
  • El susține că a fost torturat și chinuit.

Magistrații au păstrat hotărârea Ministrului pentru Imigrări, Alex Hawke, astfel că i-au anulat viza lui Novak Djokovic. Din această cauză, liderul mondial nu poate participa la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Președintele Serbiei a avut o reacție dură când a aflat despre deportarea lui Novak Djokovic, spunând că a fost tratat ca un ucigaș în serie. Aleksandar Vucic este de părere că liderul mondial ATP, Novak Djokovic, a fost „torturat și chinuit” de autoritățile australiene și a fost tratat exact ca un „ucigaș în serie”.

Acesta susține că tot scandalul în care a fost implicat jucătorul ar fi putut avea o soluție simplă dacă decizia ar fi fost luată în urmă cu zece zile. Vucic este de părere că Novak Djokovic ar fi avut parte de un tratament complet diferit dacă nu ar fi fost din Serbia.

„El a venit în Australia cu o adeverință medicală și tu îl maltratezi timp de zece zile. De ce ați făcut asta? De ce ați pornit această vânătoare de vrăjitoare împotriva lui? Este ceva ce nimeni nu poate înțelege. Nu cred că Novak Djokovic a fost umilit. Cei umiliți sunt cei care au organizat această vânătoare de vrăjitoare”, a declarat președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, pentru BBC.

Pentru procesul din Australia, jucătorul Novak Djokovic trebuie să suporte cheltuielile de judecată. Presa din Serbia a aflat și câți bani trebuie să dea mai exact din buzunar Djokovic, iar suma este uriașă. Conform Telegraf, Novak Djokovic ar trebui să plătească către Guvernului Australiei 500.000 de dolari, în jur de 438.000 de euro.

Echipa legală a lui Djokovic a acceptat acești termeni, ca urmare a deciziei de a nu folosi o cale de atac suplimentară. Cel care e responsabil de anularea vizei, Alex Hawke, a salutat decizia unanimă a Curții Federale.

The post Reacția președintelui Serbiei la deportarea lui Novak Djokovic: „A fost torturat și chinuit!” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code