Flux-stiri

Regina Angliei lansează o marcă proprie de ketchup și sos de lux

sosuri regalesosuri regale

  • Prețurile pentru această gamă de ketchup și sos vor fi regale.
  • Dacă la Sainsbury, o sticlă de ketchup costă 60 de penny, cel regal va avea prețul de șapte lire sterline.
  • Se spune că Majestatea Sa este un fan al sosurilor.

Se pare că regina savurează ocazional condimentele, iar acum vinde ea însăși ketchupul de roșii și sosul brun – dar acestea au un preț regal. Regina și-a lansat propria marcă de ketchup de roșii și sos brun de lux. Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, a pus în vânzare pe domeniul său Sandringham din Norfolk sosul de roșii al reginei, care este „ideal pentru micul dejun sau în orice moment al zilei”.

Fiecare sticlă va costa 7 lire sterline, în comparație cu marca proprie Sainsbury, care costă doar 60 de penny. Sosul, care este aromat cu curmale, suc de mere și condimente, se prezintă într-un borcan de sticlă cu o etichetă Royal Estate.

Pe flacon se menționează: „Un adevărat favorit al familiei, plin de roșii și ușor condimentat, acest ketchup este încântător. Vibrant și fructat, acesta poate fi savurat în orice moment al zilei, fiind perfect pentru a da savoare unui fel de mâncare”.

Regina vinde și un sos brun la același preț, cu descrierea: „un sos pe bază de roșii, ambalat cu oțet și mirodenii”. Se spune că Majestatea Sa este un fan al sosurilor, dar nu folosește condimentele în mod regulat.

Fostul bucătar al reginei, Darren McGrady, a declarat în 2019 că personalul din bucătărie ar face propriile versiuni ale preparatelor preferate la pachet pentru familia regală. Cu toate acestea, nu mănâncă niciodată mâncare de tip fast-food – așa că nu veți găsi prea curând un Big Mac în mâinile regale.

The post Regina Angliei lansează o marcă proprie de ketchup și sos de lux appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code