Flux-stiri

Revoluție pe Twitter! Elon Musk vrea să ceară bani utilizatorilor

Elon Musk e noul patron al TwitterElon Musk e noul patron al Twitter

  • Elon Musk are planuri mărețe cu Twitter, cumpărat pentru 44 miliarde de dolari, însă aceste planuri s-ar putea să nu fie pe placul tuturor.
  • Într-o postare chiar pe platforma unde a devenit patron, Musk a anunțat că se gândește să perceapă o taxă anumitor categorii de utilizatori, pentru dreptul de a folosi Twitter.
  • În principiu, anunță Musk, Twitter va rămâne gratis pentru utilizatorul „casual”, însă va costa pentru firme sau agenții guvernamentale.

Elon Musk are planuri mărețe cu Twitter, cumpărat pentru 44 miliarde de dolari, însă aceste planuri s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Miliardarul a anunțat pe Twitter că platforma va deveni un serviciu contra-cost, în special pentru firme sau agenții guvernamentale. Musk a scris că utilizatorii „casual” nu vor fi afectați, însă rămâne de văzut ce înseamnă acest lucru.

Twitter va fi întotdeauna gratuit pentru utilizatorii ocazionali, dar poate un cost mic pentru utilizatorii comerciali/guvernamentali”, a scris cel mai bogat om din lume.

Elon Musk anunțase în urmă cu o săptămână că vrea să revoluționeze Twitter, după achiziție.„Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democraţii funcţionale, iar Twitter este piaţa digitală în care sunt dezbătute chestiuni vitale pentru viitorul omenirii”, a afirmat Musk într-o declaraţie în care a anunţat tranzacţia de 44 de miliarde de dolari.

De asemenea, vreau să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătăţind produsul cu noi caracteristici, făcând algoritmii open source pentru a creşte încrederea, învingând roboţii de spam şi autentificând toţi oamenii”, a adăugat miliardarul.

Potrivit revistei Forbes, Musk este cel mai bogat om din lume, cu o avere netă estimată la 273,6 miliarde de dolari, datorată în principal acţionariatului său la producătorul de vehicule electrice Tesla, pe care îl conduce, conform presei din SUA.

The post Revoluție pe Twitter! Elon Musk vrea să ceară bani utilizatorilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code