Flux-stiri

Robert Kiyosaki vrea să cumpere mai mulți Bitcoin: „Profitul nu se obține când vinzi”

  • Robert Kiyosaki, un important om de afaceri și autor al cărții ,,Rich Dad Poor Dad”,a dezvăluit că intenționează să își îmbunătățească portofoliul Bitcoin.
  • Fondatorul Rich Global LLC le-a spus adepților săi că a achiziționat criptoactivul atunci când acesta se tranzacționa în jurul sumelor de 6.000 și 9.000 de dolari americani.

Robert Kiyosaki, un important om de afaceri și autor al cărții „Tată bogat, tată sărac”, a dezvăluit că intenționează să își îmbunătățească portofoliul Bitcoin. Robert Kiyosaki a devenit cunoscut internațional datorită mai multor cărți de educație financiară pe care acesta le-a scris.

El le-a spus adepților săi că a achiziționat criptoactivul atunci când acesta se tranzacționa în jurul sumelor de 6.000 și 9.000 de dolari americani.

BTC s-a prăbușit cu aproape 50% în ultimele două luni. Cu toate acestea, marii deținători ai criptomonedei cred că elementele fundamentale ale acesteia sunt suficient de puternice pentru a-și susține creșterea prețurilor pe termen lung. Kiyosaki a spus că cea mai recentă prăbușire a prețurilor este o oportunitate de cumpărare pentru deținătorii pe termen lung.

„Profiturile tale se obțin atunci când cumperi, nu când vinzi. Prețul BTC se prăbușește. Vesti bune. Am cumpărat Bitcoin la 6.000 și 9.000 USD. Voi cumpăra mai multe dacă și când BTC testează 20.000 USD. Vine timpul să vă îmbogățiți. Argintul este și el un chilipir, la 50% sub nivelul maxim”, a spus Robert Kiyosaki conform Finance Magnates.

The post Robert Kiyosaki vrea să cumpere mai mulți Bitcoin: „Profitul nu se obține când vinzi” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code