Flux-stiri

Robotul lansat de Tesla îți copiază personalitatea

Robot-TeslaRobot-Tesla

  • Elon Musk a fost prezent la podcastul lui Alex Fridman.
  • Musk spune că personalitatea Tesla Bot va putea deveni complementară cu a ta.
  • Tesla Bot este în faza de prototip, însă ar urma să apară versiunea finală acest an.

Robotul lansat de Tesla îți copiază personalitatea. Cel mai bogat om din lume vrea ca oamenii cu job-uri plictisitoare să scape de ele. Iar roboții să le ia locul.

Elon Musk a prezentat în luna august prototipul pentru Tesla Bot. Un robot umanoid capabil să preia sarcinile proprietarului. Practic, un asistent fizic. Acum, Musk face noi dezvăluiri despre Tesla Bot. El spune că robotul va putea să se adapteze cu timpul la personalitatea proprietarului. Să devină mai inteligent cu timpul. Totuși, până acum există destule semne de întrebare cu privire la Tesla Bot.

„Cum se va încărca? Va sta cumva pe un port USB în colțul unei camere în fiecare zi? Nu știu. Va fi vreodată scos la vânzare? Sincer, pare că este vorba despre Tesla care explorează propria viziune a computerelor într-o altă formă așa cum face Boston Dynamics. Este vorba despre cum Tesla vrea să devină companie legată de inteligența artificială și computere care poate fi. Iar aceasta să fie doar o platformă care să o ajute să progreseze”, a transmis Marques Brownlee, tech youtuber.

Cum a ajuns Tesla să construiască un robot? Pentru Musk este evoluția firească. Asta pentru că este vorba despre o companie care muncește de zor astfel încât mașinile să devină autonome. Robotul lansat de Tesla îți copiază personalitatea.

„Din moment ce, într-un fel, rezolvăm problema de a naviga lumea reală cu rețele neurologice la mașini, care până la urmă sunt un fel de roboți cu 4 roți, și atunci este o extensie naturală să pui această tehnologie într-un robot cu brațe și picioare. Nu toți roboții sunt la fel. Iar personalitatea acestuia poate evolua astfel încât să fie compatibilă cu a proprietarului”, spune Elon Musk, CEO Tesla.

The post Robotul lansat de Tesla îți copiază personalitatea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code