Flux-stiri

România câştigă cu Liechtenstein, dar ratează calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar

România câştigă cu Liechtenstein, dar ratează calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din QatarRomânia câştigă cu Liechtenstein, dar ratează calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar

  • Naţionala de fotbal a României a câştigat greu ultima partidă din preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022, învingând Liechtenstein cu 2-0, cu golurile marcate de Denis Man şi Nicuşor Bancu.
  • Macedonia de Nord a învins Islanda cu 3-1 şi de pe locul 2 s-a calificat pentru barajul de calificare.

Elevii lui Mirel Rădoi au dominat meciu cu Liechtenstein de la un capăt la altul, însă gazdele s-au apărat „cu dinţii”, portarul Buchel fiind cel mai bun jucător al acestora.

Denis Man a deschis scorul în minutul 8 şi părea că tricolorii vor face scor. Stanciu a ratat un penalty în minutul 35 şi a fost nevoie să se ajungă până în minutul 87 pentru ca Bancu să aducă liniştea.

Una aparentă, pentru că la Skopje, Macedonia de Nord conducea cu 3-1 şi obţinea locul 2 în grupă, care duce la play-off-ul de baraj.

România a terminat pe locul 3 şi a ratat şi această campanie de calificare la Campionatul Mondial.

The post România câştigă cu Liechtenstein, dar ratează calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code