Flux-stiri

România te surprinde mereu. Un buștean dintr-un TIR încărcat cu lemne a căzut pe o mașină

  • Bușteanul a intrat prin parbrizul mașinii, iar șoferul a fost rănit, iar poliția a sesizat că TIR-ul circula neregulamentar și șoferul a primit o amendă de 13.000 de lei
  • O femeie a fost mușcată de un șacal într-un parc din Arad, iar localnicii au făcut sesizări luni întregi că sunt animale sălbatice.
  • Salvamontiștii au salvat în 24 de ore 33 de persoane care se aflau în pericol de moarte.

În Brașov, un buștean dintr-un TIR încărcat cu lemne a căzut pe capota unei mașini înmatriculată în altă țară, iar bușteanul a intrat prin parbriz, iar șoferul a fost rănit, scrie Monitorul Express Brașov.

Totul din cauză că TIR-ul a circulat neregulamentar și a lovit poarta de gabarit a unui pod feroviar și era supra-încărcat cu marfăm spun polițiștii, iar șoferul de TIR a primit o amendă de 13.000 de lei.

Animalele sălbatice terorizează localnicii

În Moldova, un camion încărcat cu balast a căzut în râu din cauză că podul de lemn pe care mergea a cedat. Podul a fost refăcut acum doi ani, iar înaintea lui era tot un pod de lemn, iar martorii spun că în timpul incidentului, cabina camionului a ajuns pe celălalt mal și că doar marfa a căzut în râu, iar localnicii cer un nou pod, dar de beton, de data asta.

Aradul e terorizat de animale sălbatice, o femeie a fost mușcată în parc de un șacal. Duminică seară femeia stătea pe o bancă cu animalul ei de companie. Șacalul a venit direct la câine, iar femeia a fost mușcată după ce a încercat să-și apere animalul de companie.

Toate astea după ce luni întregi, localnicii au făcut sesizări după sesizări cum că parcurile sunt pline de animale sălbatice. Și cu ocazia mini-vacanței amatorii de drumeții au plecat la munte.

În doar 24 de ore, salvamontiștii au salvat 33 de persoane, dintre care 8 au ajuns la spital. Drumeții au apelat salvamontiștii și ca să ceară sfaturi și informații despre trasee din cauză că s-au aventurat nepregătiți în drumeții.

Citește și:

The post România te surprinde mereu. Un buștean dintr-un TIR încărcat cu lemne a căzut pe o mașină appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code