Flux-stiri

România vrea educație sexuală. 77% dintre români susțin educația sanitară și sexuală

O educație sexuală cuprinzătoare contribuie la construirea unei societăți mai sigureO educație sexuală cuprinzătoare contribuie la construirea unei societăți mai sigure

  • România vrea educație sexuală.
  • 77% dintre români susțin educația sanitară și sexuală.
  • Educația sexuală protejează copiii de abuzuri și sarcini nedorite.

România vrea educație sexuală. 77% dintre români susțin educația sanitară și sexuală.
Educația sexuală protejează copiii de abuzuri și sarcini nedorite. 19.000 de fete cu vârste între 15 și 19 ani nasc anual în România

Miruna Ioani își protejează copiii discutând deschis despre sex.

Miruna Ioani: Nu e nimic rușinos, sunt situații de viață.

România vrea educație sexuală, cel puțin în statistici! 77% dintre români susțin educația sanitară și educația sexuală, potrivit unui sondaj realizat de Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală. Gabriel Brumariu, manager de proiect SECS, avertizează că nu ar trebui să intre copiii în adolescență sau pre-adolescență fără să aibă informații despre corpul lor și modificările prin care el trece, tocmai pentru a evita abuzurile, sarcinile nedorite și bolile cu transmitere sexuală.

Sunt foarte multe cazuri … un organ sexual. Noi și organizații ca noi … nu numai asupra unor persoane.

Miruna Ioani, blogger are 2 băieți cărora le face, cât se poate de natural, educație sexuală. Miruna știe că nu e nici o diferență, din punct de vedere anatomic, între un ficat și un penis și că numai în capul nostru, al adulților, penisul are o altă conotație. Noi creștem oameni, nu copii, spune Miruna și uite de ce nu se ferește să vorbească deschis cu băieții ei.

The post România vrea educație sexuală. 77% dintre români susțin educația sanitară și sexuală appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code