Flux-stiri

Ronaldo va rata meciul cu Liverpool după moartea geamănului nou-născut

  • Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, nu va juca marți în meciul cu Liverpool din Premier League ca urmare a decesului fiului său nou-născut cu o zi înainte, a anunțat clubul.
  • Ronaldo și partenera sa Georgina Rodriguez, care au anunțat în octombrie anul trecut că așteaptă gemeni, au declarat luni că unul dintre cei doi bebeluși a murit, scrie Reuters.
  • United se află pe locul cinci în clasamentul Premier League, la trei puncte în urma ocupantei locului patru, Tottenham Hotspur, înainte de deplasarea pe Anfield pentru a înfrunta Liverpool, ocupanta locului doi.

Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, nu va juca marți în meciul cu Liverpool din Premier League ca urmare a decesului fiului său nou-născut cu o zi înainte, a anunțat clubul.

Ronaldo și partenera sa Georgina Rodriguez, care au anunțat în octombrie anul trecut că așteaptă gemeni, au declarat luni că unul dintre cei doi bebeluși a murit, scrie Reuters.

Familia este mai importantă decât orice, iar Ronaldo îi susține pe cei dragi în aceste momente extrem de dificile”, a precizat United într-un comunicat pe site-ul clubului.

Ca atare, putem confirma că nu va participa la meciul cu Liverpool de marți seară, de pe Anfield, și subliniem cererea familiei de intimitate”.

United se află pe locul cinci în clasamentul Premier League, la trei puncte în urma ocupantei locului patru, Tottenham Hotspur, înainte de deplasarea pe Anfield pentru a înfrunta Liverpool, ocupanta locului doi.

The post Ronaldo va rata meciul cu Liverpool după moartea geamănului nou-născut appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code