Flux-stiri

Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie

  • Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie.
  • Ucraina susține că au fost loviți trei senzori de radiații.
  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminică un răspuns internațional mai puternic la ceea ce a descris drept „teroarea nucleară” rusă după bombardarea centralei nucleare Zaporojie, cea mai mare din Europa.

Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie. Statul Major General Ucrainean declară că cel puțin trei senzori de radiație au fost loviți, iar un muncitor rănit.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminică un răspuns internațional mai puternic la ceea ce a descris drept „teroarea nucleară” rusă după bombardarea centralei nucleare Zaporojie, cea mai mare din Europa.

În timpul unei convorbiri telefonice cu președintele Consiliului European, Charles Michel, Zelenski a cerut să fie impuse sancțiuni industriei nucleare rusești și combustibilului nuclear.

Vine cu ultimele detalii Florin Jipa, editor la Monitorul Apărării și securității.

1) Centrala nucleară de la Zaporojie este cea mai mare din Europa. Putem să avem un nou Cernobîl?

2)Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminică un răspuns internațional mai puternic la ceea ce a descris drept „teroarea nucleară” rusă după bombardarea centralei nucleare Zaporojie. La ce se referă?

The post Rusia a bombardat din nou Centrala nucleară de la Zaporojie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code