Flux-stiri

Rusiei i se va limita, parțial, accesul la Facebook

  • Autoritățile au restricționat, parțial, accesul la Facebook în Rusia, din cauză că rețeaua de socializare a limitat conturile mai multor instituții media susținute de Kremlin, în cazul invaziei Ucrainei.
  • În septembrie anul trecut, autoritățile ruse au avertizat Facebook că riscă o amendă de până la 10% din cifra sa de afaceri anuală, în această țară, dacă nu șterge conținutul pe care Moscova îl consideră ilegal.

Roskomnadzor (n.red Serviciul Federal de Supraveghere a Comunicațiilor, Tehnologia Informației și Mass-Media al Federatiei Ruse) a anunțat, vineri, că restricționează parțial accesul la Facebook în Rusia, după ce rețeaua de socializare a limitat conturile mai multor instituții media susținute de Kremlin din cauza invaziei Ucrainei.

Facebook este recunoscut ca fiind implicat în încălcarea drepturilor și libertăților omului și a drepturilor și libertăților rușilor.

YouTube și Twitter sunt, de asemenea, pe lista restricțiilor.

În septembrie anul trecut, autoritățile ruse au avertizat Facebook că riscă o amendă de până la 10% din cifra sa de afaceri anuală, în această țară, dacă nu șterge conținutul pe care Moscova îl consideră ilegal.

Printre încălcările comise de Facebook se numără faptul că nu a reușit să elimine postările care conțin pornografie infantilă, abuz de droguri și conținut extremist.

The post Rusiei i se va limita, parțial, accesul la Facebook appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code