Flux-stiri

Scholz: „G7 solicită Rusiei să creeze coridoare umanitare suplimentare în Ucraina”

  • Cancelarul german a anunțat că toate contractele de furnizare de gaze prevăd plata în dolari sau euro.
  • În același timp, SUA se bazează pe țările G7 pentru a împiedica operațiunile cu aur ale Rusiei pentru a sprijini rubla, a spus oficialul.
  • Scholz susține că declarațiile Federației Ruse despre dezvoltarea armelor chimice și biologice în Ucraina nu corespund realității.

Scholz a spus că Occidentul ar putea lua noi sancțiuni împotriva Rusiei, dacă este necesar. De asemenea, cancelarul german a spus că contractele de furnizare de gaze prevăd plata în dolari sau euro.

Declarația G7 va spune că organizațiile internaționale nu pot face afaceri cu Rusia ca de obicei, potrivit unui oficial american. Scholz a mai precizat că G7 a fost de acord să revizuiască sancțiunile împotriva Rusiei.

După întâlnirea liderilor G7, Scholz a spus că ei fac un apel la președintele Rusiei să cadă de acord asupra unui armistițiu în Ucraina cât mai curând posibil și să asigure accesul umanitar.

„Simțim impactul evenimentelor din jurul Ucrainei asupra prețurilor la energie și alimente. Am convenit să luăm noi sancțiuni împotriva Rusiei, dacă este necesar. G7 nu exclude ca noul său summit să aibă loc înainte de întâlnirea programată pentru sfârșitul lunii iunie”, a declarat Scholz.

În același timp, Statele Unite sancționează peste 400 de elite rusești, membri ai Dumei și companii de apărare în coordonare cu Uniunea Europeană și G7. SUA au sancționat acum peste 600 de persoane fizice si juridice

G7 și UE anunță o inițiativă de evaziune a sancțiunilor pentru a preveni eludarea și completarea sancțiunilor noastre fără precedent; să continue să reducă capacitatea Băncii Centrale a Federației Ruse de a desfășura rezerve internaționale, inclusiv aur

The post Scholz: „G7 solicită Rusiei să creeze coridoare umanitare suplimentare în Ucraina” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code