Flux-stiri

Secretar de stat: Nu există nicio garanţie privind revenirea la şcoală după vacanţa de două săptămâni

sala de clasasala de clasa

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a vorbit vineri seară despre revenirea la şcoală după vacanţa de două săptămâni impusă elevilor pentru a oprit răspândirea COVID.

Nu există nicio garanţie că după două săptămâni de vacanţă vor fi reluate cursurile faţă în faţă, a declarat, dr. Raed Arafat.

Şeful DSU a spus că s-a preferat soluţia vacanţei de două săptămâni în dauna cursurilor online pentru toţi elevii, compensând, ulterior, zilele date pentru vacanţă, pentru a nu fi o discrepanţă între accesul la online şi seriozitate.

„Au fost nişte discuţii care au fost stabilite mai ales de experţii de la Ministerul Educaţiei că asta ar fi soluţia mai bună”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

Şeful DSU a spus „că nu există nicio garanţie” că după vacanţa de două săptămâni se va reveni la şcoală.

„Nu există nicio garanţie (că vor începe cursurile fizic – n.r.) pentru că nu ştim cum va evolua. Aşteptăm să vedem evoluţia şi discuţia asta a fost că la 10 zile vom evalua din nou. La 10 zile vom vedea cum se mişcă situaţia”, a mai declarat şeful DSU.

Toţi elevii intră în vacanţă timp de două săptămâni, de luni, 25 octombrie, ca măsură de combatere a pandemiei.

The post Secretar de stat: Nu există nicio garanţie privind revenirea la şcoală după vacanţa de două săptămâni appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code